Home Marijuana Melodies HighTeaPotcast #50 | JUBILEUM AFLEVERING!

HighTeaPotcast #50 | JUBILEUM AFLEVERING!

by adminOnze vijftigste aflevering namen we op in een van de mooiste en grootste coffeeshops van Nederland, The Grass Company aan de Spoorlaan in Tilburg, met live publiek. In de nieuwsrubriek blikken we terug op het belangrijkste cannabis nieuws uit twee jaar High Tea Potcast en we ontvangen maar liefst drie gasten. Luisteraars en thuistelers Tati Organics en Plant Savant vertellen over hun passie voor de plant. Robin Smolders, de man die vanwege één wietplant uit zijn huis werd gezet, doet zijn ongelofelijke verhaal. Derrick leest in de rubriek De Ouwe Doos het verhaal ‘Shit’ van Kees van Kooten voor en de Wijze Woorden zijn van Albert Einstein.

Interview Robin:
De website van Robin: robinfietst.nl/

De Ouwe Doos:
Het verhaal ‘Shit’ van Kees van Kooten verscheen voor het eerste in de Haagse Post van 20 mei 1970 en is later opgenomen in de boeken ‘Treitertrends 2’, ‘De ergste Treitertrends’ en ‘In de lach geschoten’.

Luisteraarsreacties:
Heb je een vraag, een suggestie voor een gast of een cannabis avontuur dat je met ons wil delen: mail naar info@highteapotcast.nl of laat je luisteraarsreactie achter in de comments. Elke aflevering belonen we een luisteraarsreactie met een prijzenpakket van een van onze sponsor. Daar zitten regelmatig T-shirts bij, dus vergeet niet je T-shirt maat te vermelden!

Wijze Woorden:
‘Het is moeilijker een vooroordeel te splitsen dan een atoom.’ Albert Einstein (1879-1955), Duits-Zwitsers-Amerikaanse theoretisch natuurkundige.

Tune:
Onze herkenningstune is ‘Mary You Wanna’ van de Nederlandse band Mooon. Website: www.mooonband.com/

source

You may also like

Leave a Comment