Home Marijuana Melodies Ftesë në 5, Legalizimi i kanabisit…Të ftuarit ndahen pro & kundër, 20 Shtator 2021, Pjesa 2

Ftesë në 5, Legalizimi i kanabisit…Të ftuarit ndahen pro & kundër, 20 Shtator 2021, Pjesa 2

by adminTema: 500 mijë italianë kanë firmosur për organizimin e një referendumi mbi kanabisin, duke ia arritur qellimit qe nisma e tyre te konsiderohet e vlefshme para afatit te 30 shtatorit.
Nëse publiku voton për dekriminalizimin e kanabisit, kjo do te thote që blerja, shitja dhe kultivimi i bimes do të bëhen të ligjshme sipas ligjit italian.
Të ftuar: Ema Andrea, Nora Malaj, Sazan Guri, Rud Hizmo, Zhaklinë Lekatari, Lorenc Jurgjaj, Roland Sula
#BietaSulo, autore & moderatore e #FtesëNë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare
Gazetare: Adela Hysenllari, Xhuljana Lakuta, Roland Spahiu

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopChannel

source

You may also like

Leave a Comment